copycharge

 

fixsite D

fixsite

frotel2

frotel1

آموزش پخت 65 غذای ایرانی

آموزش پخت 65 غذای ایرانی
آموزش پخت 65 غذای ایرانی
مدل کالا: فایل P41149
موجودی: در انبار
قیمت: 5,000 تومان
آشپزی

آموزش و دستور پخت 63 غذای ایرانی

 

نام کتاب :  آموزش و دستور پخت 63 غذای ایرانی

زبان کتاب :فارسی

ناشر: پارس بوک

تعداد صفحه :  64

قالب کتاب : PDF

حجم فایل : 1,560
 Kb

 آموزش تهیه و پخت 63 غذای ایرانی که شامل غذاهای زیر میباشد :    آبگوشت   –  عدس پلو   – آش رشته   –  باقالا پلو   –  بوقلمون سرخ شده درسته   - جوجه کباب   –  کباب برگ  –  کباب شیشلیک   – کباب یونانی   –  خورش قرمه سبزی   -خورش قیمه   –  کوفته تبریزی - کتلت سیب زمینی   –  ماهی قزل آلا –  میرزا قاسمی   - شیرین پلو   –  شش کباب  –  ته چین   - باقلا قاتق   –  دلمه برگ مو  –  اسلامبولی پلو   – قلیه اسفناج  –  گوشت چرخ کرده با نیمرو   - حلیم بادنجان   –  چمبرگر یا استیک چرخ کرده   - ژیگوی گوسالهکباب چرخ کرده تابه ای   –  یک نوع خوراک با قارچ   –  خورش اسفناج و آلو   - خورش هویج   –  کوکوی سبزیلازانیا با سوسیس یا کالباس   - نرگسی  اسفناج   - املت گوجه فرنگی   –  املت ساده  –  اردور ماهی تن و تخم مرغ سفت   - راگو   –  سبزی پلو  –  سالاد الویه   - شامی پوک یا شامی لپه   –  شنیتسل مرغ  - سوپ جو   –  تاس کباب   –  ترشی سبزی  خلوط   - بریانی   –  کیک یک تخم مرغی   –  دمی باقلا   - فیله ماهی با اسفناج   –   گراتن سیب زمینی   - حلوا  –  کله جوش  –  خورش فسنجان   - کوفته مرغ   –  کوکوی گل کلم - ماهی  دودی  - نرگسی لوبیا سبز   –  ناز خاتون  –  پاته جگر   - راتاتوی   –  رولت گوشت  –  شله زرد  - استیک کبابی با خردل  –  زبان گاو یا گوساله.

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید:



clickyab5
fixsite3

fixsite3

iranmarket1

v.click2

تمام حقوق این سایت برای فروشگاه اینترنتی CopyKon محفوظ است شمارنده